Over Way2Care

Image

Missie

Way2Care werkt steevast vanuit een ervaren vertrouwenskring. Voor alle belanghebbenden is het van cruciaal dat gevoerde gesprekken, gemaakte afspraken en ondernomen acties altijd in vertrouwen behandeld zullen worden. Ons team bestaat uit ervaren en gespecialiseerde begeleiders, die niets minder dan het beste voor de cliënt willen.

Op basis van gelijkwaardigheid, denken in oplossingen en duidelijkheid zorgt Way2Care voor een evenwichtige omgeving en beleving voor individu op elk niveau. Iedere cliënt is anders en hiervan zijn wij ons uiteraard van bewust. Daarom gaan we samen met de cliënt opzoek naar een passende begeleiding en vertalen we deze voor de directe leefomgeving zodat onmacht en onwetendheid bij derden wordt afgenomen.

Visie

Onze visie is om de cliënt zichzelf te laten zijn door het bieden van een respectvolle en gepassioneerde helpende hand. We streven naar een harmonieus en betekenisvol bestaan van onze cliënten en staan voor vertrouwen, zingeving en passie en hier handelen wij naar. Wij zijn continu bezig om op diverse gebieden te ontwikkelen zodat we meer kunnen geven aan onze cliënten en onze visie kunnen realiseren.
Image
Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier:

Contactgegevens

Contactpersoon:
Dennis Bolk
Mobiele nummer: 
06 - 46 03 63 19
E-mail:
dennis@way2care.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 71927646